Marseille voittaa Benfican rangaistuspotkukilpailussa ja pääsee Eurooppa-liigan välieriin

Marseille voitti torstaina Benfican rangaistuspotkukilpailussa ja pääsi ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen Eurooppa-liigan välieriin, kun Faris Moumbagnan toisen puoliajan lopun maali tasoitti pelin 2-2-tasapeliin.

Benfica jalkapallopaita Ángel Di María epäonnistui rangaistuspotkukilpailun ensimmäisessä potkussa, joka osui tolppaan, ja maalivahti Pau López torjui António Silvan yrityksen, mikä toi Marseille voiton, sillä kaikki rangaistuspotkijat tekivät neljä ensimmäistä maaliaan.

Di Maríalla oli aiemmin mahdollisuus tuoda Portugalin mestarit lähemmäs voittoa, mutta López torjui hänen pääpallonsa ensimmäisessä kahdesta Marseillen kannalta elintärkeästä torjunnasta jatkoajalla.

Isännät pääsivät tasoihin 11 minuuttia ennen loppua Moumbagnan lähietäisyydeltä lähteneellä pääpallolla Pierre-Emerick Aubameyangin vasemmalta tulleesta poikittaissyötöstä.

Halvat Jalkapallo

Marseille voittaa Benfican rangaistuspotkukilpailussa ja pääsee Eurooppa-liigan välieriin

"Olemme erittäin onnellisia, Benfica FC jalkapallopaita erityisesti fanien puolesta. Meillä on ollut hankala kausi, mutta fanit ansaitsevat tämän", espanjalaisvahti Lopez sanoi M6:lle.

"Annoimme kaikkemme, joten olemme onnellisia. Tällä kertaa meillä oli onnea voittaa. Meidän on nautittava siitä, mutta meidän on keskityttävä liigaan, koska meillä on vielä muutama peli pelaamatta."

Ligue 1 -joukkue kohtaa välierissä Atalantan, joka hävisi kotonaan Liverpoolille 1-0, mutta eteni jatkoon 3-1-yhdistelmävoitolla Anfieldin shokkivoiton jälkeen viime viikolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *