Arsenal och Manchester United kan vara i strid om Crystal Palace-försvararen Marc Gheihy

Arsenal och Manchester United kan tävla om Crystal Palace-försvararen Mark Gay, där United fortsätter att göra flera andra drag i sommar. På andra håll har Celtic förnyat intresset för Atletico Madrids målvakt Horatiu Moldavien, medan Borussia Dortmund kan göra ett drag för Arsenal Barn Fotbollströjor mångsidiga tonåring Eden Haven.

Gaich redo att avslå Crystal Palace-kontraktet
Man tror att Mark Gheys avslag på Crystal Palaces nya kontraktserbjudande kan medföra en enorm övergångssumma.
Arsenal och Manchester United är båda intresserade av Englands landslagsspelare.

Tidningen sa: "Arsenal och Manchester United är i hög beredskap och Mark Ghosh kan avslå ett nytt kontraktserbjudande från Crystal Palace.
"23-åringen glänste för England vid EM 2024 och har nu en mängd toppklubbar som jagar honom, där England troligen kommer att förlora sina tre bästa stjärnor i sommar.
"Crystal Palace har varit måna om att behålla mittbacken Guerhi i minst en säsong efter att ha sålt Michael Olise till Bayern München."
"Och Englands EM 2024-ess Eberechi Eze har en frisättningsklausul på £60 miljoner, som Tottenham Hotspur och Manchester City båda är villiga att utlösa.
"Gehy spelade Three Lions första fyra matcher i turneringen men blev avstängd för lördagens straffsparksseger mot Schweiz och har fortfarande två år kvar på sitt kontrakt.
"Men om inte Palace kan övertyga honom att skriva på ett nytt kontrakt kan de bli tvungna att ta ut pengar."

Arsenal och Manchester United kan vara i strid om Crystal Palace-försvararen Marc Gheihy

United Airlines landöverföring
Manchester United ska hålla ett möte för att diskutera tre potentiella värvningar när de vill bygga upp sin trupp under Erik Ten Hag.
Det förklarades att övergångarna för Matthijs de Ligt och Joshua Zilski går framåt, men det kan bli fler drag för Evertons Jarrad Branthwaite.
Tidningen förklarade: "Med bara några veckor kvar innan den nya säsongen startar kommer klubbens toppledare att träffas för att besluta om en rad frågor. Rapporten sa att ett av besluten är om Manchester United kommer att lägga ett bättre erbjudande för Branthwaite är han värderad till 70 miljoner pund.
"Manchester United Dam Fotbollströjor initiala erbjudande på 43 miljoner pund avvisades av Toffees och de har sedan dess ökat sina ansträngningar för att locka De Ligt till Old Trafford. Man tror att de har gjort framsteg i det avseendet och har nu kommit överens om en affär för försvararen. är precis runt hörnet.
"Det rapporteras att klubben har nått en överenskommelse med Bologna-anfallaren Zirkzee om personliga villkor och överväger för närvarande att nå en överenskommelse med honom. Huruvida Manchester United kommer att utlösa 34 miljoner punds frisättningsklausul i kontraktet eller försöka nå en överenskommelse med Bologna Andra avtal återstår att se."

Celtic kopplas till Atletico Madrids målvakt
Celtic missade den rumänske målvakten Horatiu Moldavan i januari men Atletico Madrid tog upp spelaren.
Men han verkar nu angelägen om att gå vidare och enligt rapporter kan Celtic äntligen få den spelare de vill ha.
Tidningen skrev: "Horatiu Moldavien är tillbaka på Celtics radar då spelaren ser ut att återuppta sin karriär efter att ha drabbats av en avstötning i Atletico Madrid."
26-åringen var starkt kopplad till Celtic som spelare för Rapid Bukarest i januari men har kopplats till intresse från klubbar som Basel, Ludogorets, Real Betis och Sevilla.
"Men rumänens förhoppningar om att ersätta Jan Oblak som målvakt har brustit som slovenaren har varit med i varje match sedan han kom.
"Moldavien har tydliggjort sitt missnöje med sin situation - vilket gör det klart att han vill lämna den spanska huvudstaden så snart som möjligt."

Dortmund jagar Arsenals unga paradis
Borussia Dortmund har identifierat Arsenals unge Ayden Heaven som ett mål för sommartransfer.
17-åringen, som kan spela som försvarare eller mittfältare, har ännu inte skrivit på ett proffskontrakt på Emirates Stadium.
Rapport: "Arsenals unge Ayden Heaven lockar till sig transferintresse från Borussia Dortmund.
"17-åringen har utmärkt sig i Gunners ungdomsupplägg och var en del av a-laget truppen för den första omgången av deras Champions League sextondelsfinal med Porto förra säsongen.
"Heaven är för närvarande en lärd i Arsenal och har ännu inte skrivit på ett proffskontrakt med klubben.
"Borussia Dortmund är en av klubbarna som spårar tonåringen, men Arsenal vill att han ska stanna."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *